Swarovski trap

5 redenen: Waarom een Italiaans cruiseschip een aanrader is!

Een Italiaans cruiseschip

Het is soms best lastig om een keuze te maken tussen verschillende cruiseschepen van verschillende rederijen. Welke moet je nu kiezen? Ze lijken immers allemaal even fantastisch toch? Na jaren met een Amerikaanse rederij te hebben gevaren waren we klaar voor een nieuwe uitdaging, een Italiaans cruiseschip.  Hieronder onze bevindingen waarom een Italiaans schip een zeer goede keuze is.

5 redenen: Waarom een Italiaans cruiseschip een aanrader is !

 1. Design van het schip

  Het interieur van een Italiaans schip is zeer chique en elegant. Prachtige kleurstellingen en veel afwerking met Swarovski, marmeren vloeren en notenhout. Een bijzonder warme en gezellige uitstraling. Heel erg stijl- en sfeervol!

 2. Prijs/kwaliteit

  De Italiaanse schepen zijn meestal super kindvriendelijk. Kinderen tot 17 jaar kunnen zelfs gratis bij de ouders op de kamer. Daarom zijn er vaak veel kinderen aan boord wat een hele gezellige en gemoedelijke en ongedwongen sfeer geeft. Onze kinderen spreekt dat natuurlijk enorm aan. Ze maken altijd veel vrienden aan boord!

 3. De Italiaanse keuken

  De Italiaanse keuken is echt bijzonder. Je krijgt pasta’s die je nog nooit zo lekker hebt gehad. Heerlijke verse pizza’s en waanzinnig Italiaans ijs. En dan de Italiaanse koffie niet te vergeten, oh wat kan ik daar van genieten! Wat ook erg handig is, is dat je heel veel gangen krijgt geserveerd. Als er iets tussen zit wat iets minder smaakt, dan laat je dit gewoon staan want je krijgt uiteindelijk meer dan genoeg. Voor de kinderen zit er dan altijd wel iets tussen wat ze lekker vinden.

 4. Fashion/Style

  Italianen zien er altijd zeer verzorgd uit, prachtige kostuums en leren schoenen en dames in fantastische jurken met hoge stiletto hakken. Een lust voor het oog.. haha ja echt heel smaakvol, om jaloers op te zijn. Ook hun chique tassen en sieraden spreken mij altijd enorm aan. Als je van Fashion houdt dan is er dus genoeg te zien en ook te koop aan boord.

 5. Uitgaan/muziek

  Wie houdt er niet van Andrea Bocelli, Laura Pausini of Zucchero? Van die relaxte muziek waar je heerlijk bij kan weg dromen. Italianen houden van muziek, uitgaan en het nachtleven.  Er is dus ’s avonds veel muziek en vertier aan boord. Ook is er een animatie team  (professionele entertainers) om de mensen te vermaken. Dit geeft vaak hilarische taferelen en veel gezelligheid.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *