Nassau

My Travel Love!

IMG_6067

Welkom,

Na een inspirerende voorbereidingsperiode eindelijk een begin maken met mijn persoonlijke blog CruiseGlossy! Het voelt fantastisch om jullie mee te mogen nemen in een travel- en lifestyle-blog  vol inspiratie over cruisen en natuurlijk nog veel meer.  Met prachtige foto’s van mooie steden en hippe hotels en ander persoonlijk materiaal over diverse cruisevakanties gaan we een bijzondere en luxe reis maken langs steden en zeeën/oceanen rond de wereld. Vol enthousiasme ga ik proberen  het ‘cruisegevoel’ op jullie over te brengen. Ik weet nu al dat dat niet mee valt maar ik ga zeker een poging doen. Droom mee en wie  weet raak je ook geïnspireerd en enthousiast over dit soort reizen. De eerste keer in 2009 ben ik met tranen in mijn ogen, na een prachtige week met mijn gezin in de Caribbean, van boord gegaan van het grootste cruiseschip ter wereld, zo mooi! Dit gevoel blijft voor altijd bij me: My Travel Love! Wat is jullie meest bijzondere vakantie ervaring?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *